Meclis’te ‘döviz dolu torba bulundu’ iddiası

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Meclis’te ‘döviz dolu torba bulundu’ iddiası

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Meclis’te bir market poşetinin içinde 250 bin dolar bulunduğu, paraların da CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’ya ait olduğu iddia edildi.

HABER MERKEZİ 

TBMM dün, CHP’li bir milletvekillinin odasında market poşetinde 250 bin dolar bulunduğu iddiası ile çalkalandı. İddialara göre CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun’un odasında temizlik görevlileri tarafından içinde dolar olduğu belirtilen bir naylon poşet bulundu.

Yine bulunan dolarların CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’ya ait olduğu iddiası ortaya atıldı.

Ağbaba ise iddiaların doğru olmadığını belirterek “Torba alan da unutan da şerefsiz alçak, namussuz, haysiyetsizdir. Bu iddialar araştırılsın, kamera görüntüleri incelensin. Bırakın böyle bir kirli ilişki içinde olmayı yan yana gelirsem bile vekillikten istifa etmeyi, kafama sıkarım” diye konuştu. 

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun’dan da açıklama geldi. Torun “Hayatım boyunca onurumla çalıştım, emek verdim. Genel başkan yardımcılığı, milletvekilliği ve belediye başkanlığı yaptığım hiç bir dönemde böyle alçaklıklar ile yan yana dahi gelmedim. İsmimi şerefimle taşıdım, son nefesime kadar da başım dik yürümeye devam edeceğim. Bu yalanları ortaya atan, servis eden kim varsa hepsiyle hukuk çerçevesinde hesaplaşacağım. Hodri meydan! İddiasını ispatlayamayan namerttir” dedi.

Tartışmaların ardından CHP’li vekiler kayıtların incelenmesi ve çalışanların beyanlarının alınması için Meclis Başkanlığına başvurdu.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...