MSB 'inlerini başlarına yıktık' diye duyurdu: 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
MSB 'inlerini başlarına yıktık' diye duyurdu: 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

MSB, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde düzenlenen operasyon sonucunda 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, "Nerede olurlarsa olsunlar, teröristlerin inlerini başlarına yıktık, yıkıyoruz ve yıkmaya devam edeceğiz!" mesajı verildi. Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesine düzenlenen operasyonda ise 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini sosyal medya hesabından açıkladı.

Açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Nerede olurlarsa olsunlar, teröristlerin inlerini başlarına yıktık, yıkıyoruz ve yıkmaya devam edeceğiz!

Kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız neticesinde Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde tespit edilen 5 PKK'lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi.

Terörü kaynağında kurutmakta azimliyiz, kararlıyız."

BİR OPERASYON DA FIRAT KALKANI BÖLGESİNE: 2 PKK'LI ETKİSİZ

MSB, bugün bir operasyonun da Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesine düzenlendiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtti.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Kahraman komandolarımız, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı hazırlığı yapan 2 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi. 

Teröristleri hain emellerine ulaşamadan etkisiz hâle getirmeye devam edeceğiz."

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...