Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 14.yılında kabri başında dualarla anıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Büyük Birlik Partisi’nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 14. yılında  mezarı başında dualarla anıldı.

Seçim gezisi için helikopterle yola çıkan Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 25 Mart 2009 tarihinde helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi’nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, seçim gezisi için yola çıktığı helikopter kazasında yanındaki 5 kişiyle birlikte Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 25 Mart 2009 tarihinde hayatını kaybetti. Vefatının üzerinden 14 yıl geçen Yazıcıoğlu sevenleri tarafından kabrinin başında anıldı.

Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 14.yılında kabri başında dualarla anıldı

Anma töreninde yapılan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından, sevenleri tarafından Yazıcıoğlu’nun kabrinin üzerine kırmızı ve beyaz güller konuldu. Ayrıca Muhsin Yazıcıoğlu’nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu’da sevenleri ile birlikte kardeşinin kabri başında dualar etti.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...