Örümcek adam hikayesi Sultangazi'de gerçek oldu, hırsızın o anları kamerada

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Sultangazi'de 2 hırsız gündüz vakti bir binanın duvarına örümcek adam gibi tırmanarak bir daireye girmeye çalıştı. 2 hırsızı gören ev sahibi cep telefonu kamerasına o anları kaydetti.

Sultangazi'de gündüz vakti bir binanın duvarına örümcek adam gibi tırmanarak yabancı uyruklu ailenin yaşadığı daireye girmeye çalıştı. Ev sahibi kadının kendilerini fark edip bağırması ile 2 hırsızın, kaçarak uzaklaştığı o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

MUTFAK PENCERESİNDEN İÇERİ GİRMEYE ÇALIŞTI

Olay, önceki gün öğle saatlerinde Sultangazi Esentepe Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yabancı uyruklu bir kadının evinde yalnız bulunduğu esnada binanın arka tarafında bulunan mutfak bölümündeki duvarı tırmanarak pencereden içeriye girmeye çalışan 2 kişi ev sahibi kadın ile bir anda göz göze geldi. Kendilerini fark eden kadının bağırması ile panik yapıp kaçmaya başlayan 2 kişi adeta örümcek adam gibi tırmanarak çıktıkları duvardan aynı şekilde kaçarak uzaklaştı.

Örümcek adam hikayesi Sultangazi'de gerçek oldu, hırsızın o anları kamerada

KAÇARKEN YÜZLERİNİ GİZLEDİLER

Ev sahibi yabancı uyruklu kadın panik halinde çığlık atarak bağırmaya başlarken bir yandan da o anları cep telefonu kamerası ile kayıt altına almaya başladı. İki hırsıza yaptıklarının yanlış olduğunu belirtmek isteyen kadın "Haram Haram" diyerek tepki gösterirken kayıt altına alındıklarını fark eden iki kişinin ise kaçarken yüzlerini gizlemeye çalışmaları dikkat çekti.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...