Otogarda "Otobüs geç geldi" kavgası! Muavin yolculara plastik çekiçle saldırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Burdur Şehirlerarası Terminali'nde bekleyen yolcular otobüs geç geldi diye şoför ve muavin ile tartıştı. Bir anda alevlenen tartışma saldırıya dönüştü, muavin eline aldığı plastik çekici yolculara vurdu. O anlar güvenlik kamerasına da yansıdı.

Burdur'da bir yolcu otobüsü çalışanları ile yolcular birbirine girdi. Muavin yolculara plastik çekiç ile saldırdı o anlar güvenlik kamerasına da yansıdı.

PLASTİK ÇEKİÇLE SALDIRDI

Olay, Burdur Otogarı'nda gece saat 00.30'da yaşandı. Otogarda bekleyen 3 yolcu otobüsün geç geldiği iddiasıyla çalışanlarla tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle otobüsün içinde bulunan muavin hızla eline aldığı plastik çekiçle otobüsten inip yolculara saldırdı.

KAÇMAYA ÇALIŞAN ŞOFÖR OTOBÜSÜ GÜVENLİĞİN ÜSTÜNE SÜRDÜ

Diğer yolcuların araya girmesiyle ayrılan taraflardan muavin ve otobüs şoförü otobüse binerek olay yerinden uzaklaşmak isteyince özel güvenlik görevlileri otobüsü durdurmaya çalıştı. Otobüs şoförü, kendisini durdurmak isteyen özel güvenlik görevlisinin üzerine otobüsü sürerek otogardan ayrıldı.

KAÇAN OTOBÜS BURDUR - ISPARTA YOLUNDA DURDURULDU

İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Burdur-Isparta yolu üzerinde diğer ekipler tarafından otobüs durdurularak, şoför H.A.K. ve muavin O.B. ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yolcu otobüsü ise yedek şoförün idaresinde yoluna devam etti.

SERBEST KALDILAR

İfadeleri alınan şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Kavga anı otogarın güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaynak: İHA-AA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...