Pişkinliğin bu kadarı pes dedirtti! Hırsızlık yapmak için vinç ve tır kiralayıp hazırlık yaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Pişkinliğin bu kadarı pes dedirtti! Hırsızlık yapmak için vinç ve tır kiralayıp hazırlık yaptı

GÜNDEM Haberleri

Denizli’den 5 tonluk çimento silosunu vinç ve tır kiralayarak çalan şüpheli, İzmir’de yakalandı. Boynundaki dövmeyi fark eden JASAT’ın dikkati sayesinde yakalanan şüphelinin sosyal medya paylaşımları dikkat çekti.

Denizli'nin Acıpayam ilçesi Ovayurt Mahallesi’nde Nisan ayında meydana gelen olayda, bir beton firmasına ait 5 ton ağırlığında ve 300 bin TL değerindeki çimento silosu çalındı. Şüphelilerin yakalanması için Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT dedektifleri ile Acıpayam İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından detaylı bir araştırma başlatıldı.

Titiz bir çalışma gerçekleştiren JASAT dedektifleri, boyun ve ensesinde belirgin haldeki dövmelerden yola çıkarak şüphelinin 25 yaşındaki Resul Batuhan Ü. olduğunu tespit etti. Başarılı bir operasyon neticesinde tespit edilen İzmir’deki adresinde gözaltına alınan Resul Batuhan Ü., Denizli’ye getirildi. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...