Sahte doktor hem sağlığından hem parasından etti! 40 dakikada dişsiz kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sahte doktor hem sağlığından hem parasından etti! 40 dakikada dişsiz kaldı

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bartın’da yaşayan Tayfun Güney diş tedavisi olmak için dişçiye gitti, sağlığından oldu. Kendisini diş hekimi olarak tanıtan dolandırıcıların tuzağına düşen Güney, 40 dakikada bütün dişlerinden oldu. Güney’in tüm implantları tek tek düştü. Olayın aslı ise başka bir diş doktoruna gidince ortaya çıktı.

Bartın’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Dişçiye giden Tayfun Güney hem sağlığından hem parasından oldu. NTV’nin haberine göre Bartın'da yaşayan Tayfun Güney Ağustos ayında kendisini diş doktoru olarak tanıtan Ada B. ile tanıştı. İmplant tedavisinden konu açılınca Ada B. daha uygun fiyata ona yardımcı olacağını söyledi.

TABELASIZ KLİNİK

Ada. B. Tayfun Güney'e 29 Eylül tarihine randevu verdi. Güney, Bartın'dan yanına akrabasını alarak Ankara'nın yolunu tuttu. Güney kliniğin tabelasını göremeyince, kliniğin yeni açıldığını ve henüz tabelaların takılmadığı yanıtını aldı.

14 BİN LİRASINI ALDI

Ada.B. bir süre sonra kliniğe gelen B.G.'yi iddiaya göre yardımcısı olarak tanıttı. Tedavinin ardından Ada B. Tayfun Güney’den diş parası adı altında 14 bin lira istedi. İki hafta sonra Güney’in ağzından implantlar tek tek düşmeye başladı.

İMPLAT FİRMASI GÜNEY’E ULAŞTI

Güney yaşadıkları karşısında şoka uğradı. İmplant firması Tayfun Güney’e ulaştı. Ağzındaki implantların kendilerine ait olduğunu söyledi. Bir süre önce B.G. çalıştığı implant firmasından çok sayıda implant çalarak firmayı 100 bin liranın üzerinde zarar uğrattı. Durumu fark eden firma yetkilileri B.G.’nin işine son verdi.

HEM PARASINDAN HEM SAĞLIĞINDAN OLDU

Tayfun Güney, Ada.B. ile iletişime geçtiğindeyse ters cevap aldı. Özel bir kliniğe giderek ağzında kalan 12 implantı çıkartan Tayfun Güney hem 59 bin lira parasından oldu hem de sağlığından. Güney, kendisini bu hale getiren kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...