Satırlar, bıçaklar havada uçuştu: Meydan savaşı anbean kameralara yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep'te bilinmeyen bir sebeple yabancı uyruklu iki grup kavga etti. Kavgada satırlar, bıçaklar ve sopalar kullanıldı. Mahalle sakinleri ise son dönemde artan bu tarz olaylardan korktuklarını ve can güvenliklerinden endişe ettiklerini söyledi.

Gaziantep Şahibey ilçesinde yabancı uyruklu iki grup bilinmeyen bir nedenle satır, bıçak ve sopalarla birbirine girdi. Güvenlik kamerası kavgayı anbean kaydetti.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Şahinbey'e bağlı İnönü Caddesi üzerinde, yabancı uyruklu 2 grup kavga etti. Kavgada satır, bıçak ve sopalar kullanıldı. Yabancı uyruklu saldırganın savurduğu sallama darbelerinde 2 kişi hafif yaralandı. Olay anına ait görüntüler güvenlik kamerasına yansıdı. Mahalleli; son günlerde artan bu tarz olaylardan dolayı can güvenlikleri olmadığı gerekçesiyle sitem etti.

Son zamanlarda artan bıçaklı kavgalar, mahalledeki huzur ve güvenliği tehlikeye sokuyor, olaylar sırasında iş yerleri ve evler zarar gördü. Bazı mahalle sakinleri yaralandı. Olayların bir an önce bitmesi gerektiğini söyleyen mahalleliler, kendileri ve çocuklarının da zarar görebileceğini düşünüyor.

Satırlar, bıçaklar havada uçuştu: Meydan savaşı anbean kameralara yansıdı

ORTALIK MAGANDADAN GEÇİLMİYOR

Mahalle sakini Celal Konuk,  korktuklarını ve dışarıya çıkamaz hale geldiklerini söyledi,  "Akşam evde oturuyorduk, sanki kıyamet koptu büyük bir ses bağrışma çağrışma aşağıya inmeye korktuk ve pencereden baktığımızda 3-4 kişi sallama diye tabir edilen döner bıçaklarıyla birbirlerine saldırıyorlar. Neticede burası bir mahalle, burada çoluk çocuğumuz var. Birbirlerine ölümüne vuruyorlar. Araya gidip ayırmaya da korkuyoruz. Ondan önce mahallede tüfek, silah sıktılar. Hemen hemen her gece silah sıkıyorlar. Birbirlerini korkutma amacıyla havaya ateş açıyorlar. Bizler korkuyoruz netice de ortalık magandadan geçilmiyor ve yorgun mermi denilen bir sorun var. Biz genellikle akşamları terasta uyuyoruz" dedi.

Satırlar, bıçaklar havada uçuştu: Meydan savaşı anbean kameralara yansıdı

ÇOCUĞUMA DÖNER BIÇAĞI ÇEKTİLER

Mahalleli Sibel Karakuzulular, “Olay, benim yemek yaptığım yerde gerçekleşti, evimde kamera vardı. Çocuğumun sesini duyunca kameraya baktım, yabancı uyruklu vatandaşlar birbirlerini parçalarken benim çocuğuma da döner bıçağı çektiler. Çocuğumun elinin hafif bir yerini kesti. Her zaman kavgalar, biz damda yatıyoruz. Gaziantepliyiz, havanın sıcak olmasından dolayı damda yatıyoruz. Damda yatamıyoruz, her gün kurşunlar sallamalar çekildiği için benim ne çocuklarım çıkabiliyor, ne gençlerimiz gezebiliyor, ne de bizler çıkabiliyoruz” diye konuştu.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...