Sinan Ateş cinayetinde sıcak gelişme! 3 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sinan Ateş cinayetinde sıcak gelişme! 3 kişi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Sinan Ateş cinayeti kapsamında gözaltına alınan 3 isim hakkında tutuklama kararı verildi.

Eski Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş, Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybetmişti. Suikastla ilglili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Vedat B., Hakan S. ve Zekeriya A. nöbetçi sulh ceza hâkimliğine sevk edilmişti. Cinahyetle ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. 

Sinan Ateş cinayetinde sıcak gelişme! 3 kişi tutuklandı

3 KİŞİ 'TASARLAYARAK ÖLDÜRME' SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden olay anında motosikleti kullanan Vedat B. ile Hakan S. ve Zekeriya A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden sonra adliyeye getirilen ve soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcısına ifade veren şüpheliler, tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Nöbetçi hakimlikçe sorgulanan 3 zanlı, "tasarlayarak öldürme" suçundan tutuklandı.

Sinan Ateş cinayetinde sıcak gelişme! 3 kişi tutuklandı

Fotoğraftaki suikasta uğrayan Sinan Ateş

OLAYIN GEÇMİŞİ

Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Çukurambar semtindeki Kızılırmak Mahallesi'nde 30 Aralık'ta bir binadan çıktıkları sırada, motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Saldırıda, Bozkurt omzundan yaralanırken, Ateş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

DEVLET BAHÇELİ'DEN SİNAN ATEŞ AÇIKLAMASI

Partisinin TBMM'deki haftalık grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sinan Ateş cinayeti ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Bahçeli, "Önümüzü kesmek için pusu kuranlar yine olacaktır, bu beklenmelidir. Fakat kimse sabrımızı yanlışa yorumlamasın. Hiç kimse suskunluğumuzdan cesaret almaya kalkışmasın" ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Gazi 4 Ocak 2023 08:27

Allah rahmet eylesin

Sonraki Haber Yükleniyor...