Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Son dakika: Kahramanmaraş'a deprem nedeniyle 30 savcı daha görevlendirildi

Son dakika: Kahramanmaraş'a deprem nedeniyle 30 savcı daha görevlendirildi
Fotoğraf Başlığı Son dakika: Kahramanmaras'a deprem nedeniyle 30 savci daha görevlendirildi

HSK, depremin merkez üssü Kahramanmaraş'a ilave olarak 30 savcı daha görevlendirdi. HSK, Kahramanmaraş'a dün de 23 savcı görevlendirmişti.

Kaydet
a- | +A

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), depremlerden etkilenen Kahramanmaraş'a ilave olarak 30 savcı daha görevlendirdi.

Edinilen bilgiye göre, aynı zamanda HSK'ye de başkanlık eden Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın talimatıyla başka illerde görev yapan savcılardan Kahramanmaraş'a 30 savcı daha görevlendirildi.

BÖLGEYE DÜNKÜ GÖREVLENDİRMELER

HSK, dün, Kahramanmaraş'a 23, Adıyaman'a 22, Hatay'a 21 ilave savcı görevlendirmişti.

#r-947692,947699#

DEPREMDE SON DURUM

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremlerin üçüncü gününde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 10 ilde büyük yıkıma yol açan depremde son açıklamalara göre 8 bin 574 kişi hayatını kaybetti, 49 bin 133 kişi ise yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremin vurduğu 10 ilde 3 aylık OHAL ilan edildiği açıkladı, okulların tatil süresi ise uzatıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.