Son dakika! TAG Otoyolu'nda korkunç kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Son dakika haberi... Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Gaziantep-Şanlıurfa arasındaki bölümünde minibüs devrildi. Korkunç kaza sonucu ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi ise yaralandı.

Gaziantep'in Nizip ile Şanlıurfa'nın Birecik ilçeleri arasındaki otoyolda yolcu minibüsü devrildi. Gaziantep'in Nizip ile Şanlıurfa'nın Birecik ilçeleri arasındaki otoyolda, Şanlıurfa'dan Gaziantep yönüne seyreden yolcu minibüsü ile Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne ait kamyon çarpıştı.

Minibüs, bariyerlere çarparak durabildi. Kazada, 5 kişi öldü, 17 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen çok sayıda 112 sağlık ekibi tarafından olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa ve Gaziantep’teki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Son dakika! TAG Otoyolu'nda korkunç kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

TRAFİĞE KAPATILDI

Kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. İlk yardım ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Kazanın ardından otoyolun Şanlıurfa-Gaziantep yönü ulaşıma kapatıldı.

Son dakika! TAG Otoyolu'nda korkunç kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...