Tartışma kanlı bitti, bacaklarından pompalı tüfekle vuruldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tartışma kanlı bitti, bacaklarından pompalı tüfekle vuruldu

GÜNDEM Haberleri

Çorum’da yaşanan olayda iki şahıs arasında nedeni bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı. Kanlı biten tartışmada F.E. yanında bulundurduğu pompalı tüfek ile T.Ş.'nin bacaklarına ateş açarak olay yerinden otomobil ile kaçtı.

Çorum'da gençler arasında çıkan kavgada bir kişi pompalı tüfekle bacaklarından vuruldu.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; Olay, Tarakçı 8. Sokak'ta meydana geldi. Pazartesi Pazarı içerisinde T.Ş. (17) ile F.E. (17) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine F.E. yanında bulundurduğu pompalı tüfek ile T.Ş.'nin bacaklarına ateş açarak olay yerinden otomobil ile uzaklaştı.

YARALI ŞAHIS TEDAVİ ALTINA ALINDI

Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı T.Ş. sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yeri ekipleri bölgede inceleme yaparken, silahla yaralama olayını gerçekleştiren F.E. hakkında yakalama çalışması başlatıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...