Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Ticaret vaadiyle depremzedeyi dolandırdılar! 3 çocuk babası adam 170 bin lirasını kaptırdı

Ticaret vaadiyle depremzedeyi dolandırdılar! 3 çocuk babası adam 170 bin lirasını kaptırdı
Fotoğraf Başlığı Ticaret vaadiyle depremzedeyi dolandirdilar! 3 çocuk babasi adam 170 bin lirasini kaptirdi

Kahramanmaraş’ta internet üzerinden ticaret maksatlı görüştüğü kişilere güvenip çektiği 170 bin lira krediyi yatırmasıyla dolandırıldığını öğrenen 3 çocuk babası depremzede bir vatandaş mağdur oldu. Ekiplere giderek şikayetçi olan depremzede sorumluların bulunmasını isteyerek yetkililerden yardım istedi.

Kaydet
a- | +A

Fabrika işçisi 3 çocuk babası depremzede Mustafa Özpınar, afetin hemen ardından evinin soyulduğunu ve ekonomik olarak zor süreçten geçtiğini söyledi. İnternetten kendisi ile irtibata geçen kişilere kanıp, banka hesabından kredi çekip karşı tarafa yatırdığını belirten Özpınar, dolandırıldığını anlattı.

BAKMADAN GEÇME
Para üstü dolandırıcılığı yapan sanığa Yargıtay
HABER

Para üstü dolandırıcılığı yapan sanığa Yargıtay'dan kötü haber

Dolandırıcıların yeni tuzağı ‘yok artık dedirtti’ Uzmanlar uyardı: Ses ve görüntüleri taklit ediyorlar 
HABER

Dolandırıcıların yeni tuzağı ‘yok artık dedirtti’ Uzmanlar uyardı: Ses ve görüntüleri taklit ediyorlar 

Yaşadıklarını anlatan Mustafa Özpınar, “Bir ayakkabı markası üzerinden sipariş tanımlama vardı. Güven sağladılar bir şekilde bizi dolandırdılar. Kredi çekip karşı tarafa yatırdık ondan dolayı mağdur olduk. Komisyonu ile beraber toplam 290 bin lira karşı taraftan kazanacaktık. Çektiğim kredinin aylık ödemesi 25 bin lira. Asgari ücretli çalışan olduğumuz için ödeyemeyeceğiz. Deprem bölgesindeyiz ekonomik durum yok evimiz gitti, biz evde kalmazken hırsızlar boşalttı üstüne bir de dolandırıldık. Çok zor durumdayız. Evde 3 çocuğum var hanım bu durumu ve beni kabul etmiyor şu anda” dedi.

Ticaret vaadiyle depremzedeyi dolandırdılar! 3 çocuk babası adam 170 bin lirasını kaptırdı
Başlık ResmiTicaret vaadiyle depremzedeyi dolandırdılar! 3 çocuk babası adam 170 bin lirasını kaptırdı
Fabrika işçisi 3 çocuk babası depremzede Mustafa Özpınar

İLGİLİLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

İlgililerin kendisine yardımcı olmasını isteyen Özpınar, “Karakola gittim evrakları istediler mesajlaştığımız yazışmaların çıktısını alıp teslim ettik. Beni İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele amirliğine yönlendirdiler. İnşallah süreç oradan devam edecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.