Maçoğlu'nu destekleyecekleri konuşuluyordu! TİP Kadıköy adayını duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kulislerde TİP'in, TKP'nin Kadıköy adayı Fatih Mehmet Maçoğlu'nu destekleyebileceği konuşulurken dikkat çeken bir gelişme yaşandı. TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Kadıköy'de seçimlere Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ergün ile gireceklerini açıkladı.

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Erzincan'daki maden faciasına ilişkin açıklamalarda bulunan Baş, Kadıköy adaylarını da ilan etti.

KADIKÖY ADAYI DOĞAN ERGÜN OLDU

Baş, "Kadıköy ve Şişli'de seçimlere büyük bir iddiayla hazırlanıyoruz. Kadıköy'de TİP olarak artık yönetebileceğimizi, halka birlikte daha büyük sorunları çözebileceğimizi, yerel yönetim politikalarımızı uygulayabileceğimizi göstermek için Genel Başkan Yardımcımız Doğan Ergün'ü aday göstermiş durumdayız. Kendisine zor ama keyifli mücadelesinde başarılar diliyorum." dedi.

TİP'in Kadıköy adayı Doğan Ergün oldu - 1. Resim

Doğan Ergün

DİĞER PARTİLERİN KADIKÖY ADAYLARI

AK Parti, Kadıköy'de belediye başkan adayı olarak Özgül Özkan Yavuz ismini ilan etti. CHP'nin adayı ise Mesut Kösedağı oldu. TKP Kadıköy Belediye Başkan Adayı ise Fatih Mehmet Maçoğlu olarak açıklandı. Kulislerde ise TİP'in aday çıkarmayacak Kadıköy'de Maçoğlu'nu destekleyebileceği konuşulmuştu.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...