Traktör ve otomobil çarpıştı: 1 ölü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Traktör ve otomobil çarpıştı: 1 ölü

GÜNDEM Haberleri

Denizli'de otomobil ve traktörün çarpışması sonucu korkunç bir kaza gerçekleşti. Traktörde bulunan Zeynep Kara olay yerinde hayatını kaybederken sürücüler yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Denizli'de gerçekleşen trafik kazasında henüz bilinmeyen bir sebeple otomobil ve traktör çarpıştı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Denizli’nin Çal ilçesinde traktörle çarpışan otomobildeki kadın yolcu hayatını kaybetti. Denizli’de Çal ilçesine bağlı İsabey Mahallesi’nde H.H.K. idaresindeki 07 BEZ 37 otomobille S.Ç. idaresindeki 20 H 3435 plakalı traktör çarpıştı.

Kazayı gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbarlar doğrultusunda kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada H.H.K.’nin eşi Zeynep Kara hayatını kaybederken, araç sürücüleri de yaralanarak çevre hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili ekiplerce soruşturma başlatıldı. Öte yandan kazada hayatını kaybeden Zeynep Kara’nın kayınvalidesini hastaneye götürmek ve hastanede onunla ilgilenmek için yola çıktığı öğrenildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...