Tunceli’de teröristlere ait sığınak ve mühimmat ele geçirildi

- Güncelleme:
Tunceli’de teröristlere ait sığınak ve mühimmat ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri

Tunceli’de Eren Abluka Sonbahar Kış Operasyonunda teröristlere ait olduğu tespit edilen sığınakta silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi. Sığınak ve ele geçirilen malzemeler, güvenlik güçlerince imha edildi. Bölgedeki operasyonlar başarıyla devam ediyor.

Tunceli’de Eren Abluka Sonbahar Kış Operasyonunda teröristlere ait sığınak ve içerisinde de çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, "Eren Abluka Sonbahar-Kış-13 Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Celil Mutlu Operasyonu" kapsamında il merkezi kırsalında teröristlere yönelik operasyon düzenledi.

SIĞINAKTAKİ MÜHİMMAT İMHA EDİLDİ

Arazide arama yapan güvenlik güçleri, teröristlerce kullanıldığı belirlenen sığınak tespit etti. Sığınaktaki aramada, 7 kalaşnikof piyade tüfeği, 2 av tüfeği, 7 telsiz, 2 el bombası fünyesi, 238 bixi ve kalaşnikof mühimmatı, 4 aydınlatma fişeği, 14 telsiz anteni ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi. Sığınak ve ele geçirilen malzemeler, güvenlik güçlerince imha edildi. Bölgedeki operasyonların sürdüğü öğrenildi.

ŞEHİT JANDARMA ASTSUBAY ÜSTÇAVUŞ CELİL MUTLU OPERASYONU

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Abluka Sonbahar-Kış Operasyonları kararlı ve başarılı bir şekilde devam ediyor. Tunceli’de de 881 personelin katılımıyla başlatılan  “Eren Abluka Sonbahar-Kış-13 Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Celil Mutlu Operasyonu” başlatıldı.

Tunceli’de teröristlere ait sığınak ve mühimmat ele geçirildi

PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla başlatılan operasyonda; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Polis Özel Harekat (PÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 881 personel 65 operasyonel tim görev alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...