Turgut Altınok oyunu Ankara'da kullandı: Vatandaşımızın kararına saygı duyacağız

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok oyunu kullandı. Sandık başındakilerle sohbet eden Altınok daha sonra basın mensuplarının karşısına geçerek, "Vatandaşımızın oyuna, kararına, iradesine sahip çıkıp, saygı duyacağız" dedi.

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Turgut Altınok, eşi Süreyya Altınok, kızı, oğlu ve torunları ile oy kullanmaya gitti. Ankara'nın Keçiören ilçesinde Kocatepe İlkokulu’nda oy kullanan Altınok, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Turgut Altınok oyunu Ankara'da kullandı: Vatandaşımızın kararına saygı duyacağız - 1. Resim

Altınok konuşmasında “Sizlere de çok teşekkür ediyorum. İki buçuk aya yakındır birçok arkadaşımızla beraberdik. Kar, soğuk, sıcak demeden bizimle çalıştınız. Demokrasi herkesin kendi hür iradesinin tecellisidir.

Turgut Altınok oyunu Ankara'da kullandı: Vatandaşımızın kararına saygı duyacağız - 2. Resim

Vatandaşımızın oyuna, kararına, iradesine sahip çıkıp, saygı duyacağız. Ankara ülkemizin Başkenti, vitrini ve vizyonu. Türkiye Cumhuriyeti'nin varoluş destanının yazıldığı yerdeyiz şu an. Dolayısıyla seçimler ülkemize, Ankara'mıza hayırlı olsun. Kazanan, şehirlerimiz ve ülkemiz olsun” ifadelerine yer verdi. 

Turgut Altınok oyunu Ankara'da kullandı: Vatandaşımızın kararına saygı duyacağız - 3. Resim

Turgut Altınok okuldan ayrılmasının ardından, seçimi Ankara il teşkilatında takip edeceğini söyledi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...