Urla'da korkutan yangın, rüzgar alevleri büyütüyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Urla'da korkutan yangın, rüzgar alevleri büyütüyor

GÜNDEM Haberleri

İzmir Urla'da makilik alanda yangın çıktı. Kısa sürede yangına müdahale eden ekiplerin işini rüzgar zorlaştı. Alevler hızla ilerliyor, işte bölgede son durum.

Türkiye yangın felaketleri ile mücadelesine devam ediyor. Yurdun dört bir yanından yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak İzmir’in Urla ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. Yangına çok sayıda ekip tarafından müdahale ediliyor. Bölgedeki etkisini arttıran rüzgar ekiplerin işini daha da zorlaştırdı. 

RÜZGAR ALEVLERİ YAYDI

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Yangın, Zeytineli Mahallesi’nde bulunan makilik alanda çıktı. Rüzgarın etkisiyle beraber alevler büyürken, ihbar üzerine adrese İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi.

Dozer, iş makinesi ve arazözler ile ekipler alevleri kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürürken, jandarma ve ilçe belediye zabıta ekiplerince bölgede güvenlik önlemleri alındı.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...