Yalova’da hastanede yangın paniği! Çok sayıda hasta sevk edildi, yürekler ağza geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yalova’da hastanede yangın paniği! Çok sayıda hasta sevk edildi, yürekler ağza geldi

GÜNDEM Haberleri

Yalova’daki özel bir hastanenin acil servis katında yangın çıktı ve herkes bir anda panikledi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yangında hastanede bulunan 61 hasta ambulanslarla diğer hastanelere sevk edilirken itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Yalova’daki özel bir hastanenin acil servis katında çıkan yangın herkesi korkuttu.Özel bir hastanenin acil servisindeki elektrik panosunun bulunduğu odada yangın çıktı. Yangına bölgeye sevk edilen Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri müdahale etti.

Yalova’da hastanede yangın paniği! Çok sayıda hasta sevk edildi, yürekler ağza geldi

Hastane içinde yoğun dumana neden olan yangın sonrasında bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Hastanede tedavi gören 61 hasta, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanı sıra çevredeki diğer özel hastanelere sevk edildi. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri sonrasında ise soğutma çalışması gerçekleştirdi.

BELEDİYE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Vali Muammer Erol, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, İl Sağlık Müdürü Emrah Eray, İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm de hastaneye gelerek yangın hakkında bilgi aldı. Başkan Mustafa Tutuk, yangın nedeniyle sıkıntılı bir durumun yaşanmadığını dile getirdi. Yangının 5 metrekare odada meydana geldiğini ifade eden Tutuk, “Yangına anında müdahale edildi, duman tahliyesi yapıldı. Şu anda tehlike arz eden bir durum ve yangından etkilenen birisi yok. 61 hastanın sevki hastanelere gerçekleşmiştir” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...