Yarın kuvvetli gelecek! Meteoroloji'den 13 kente sağanak ve kar uyarısı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yarın kuvvetli gelecek! Meteoroloji'den 13 kente sağanak ve kar uyarısı

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bugün Antalya, Isparta ve Burdur için turuncu kodlu uyarı veren Meteoroloji, yarın için de Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesindeki bazı illeri uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 14 Şubat 2024 hava durumu tahminlerinde sağanak ve kar beklenen illeri açıkladı, 13 kente sarı kodlu uyarıda bulundu.

AKŞAM SAATLERİNDEN SONRA ETKİLİ OLACAK

Yapılan tahmine göre, yurdun güneydoğu kesimlerinde beklenen yağışlar, bu akşam saatlerinden sonra bazı bölgelerde etkisini artıracak.

Buna göre Kahramanmaraş çevrelerinden başlamak üzere Adıyaman, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır, Elazığ, Malatya, Tunceli, Bingöl, Batman'ın kuzeyi ve Mardin'de gece saatlerinden itibaren, yarın öğleden sonra ise Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yerel kuvvet sağanak olacak.

KARLA KARIŞIK YAĞMUR VE KAR GELİYOR

Bölgenin güneybatısında yer yer gök gürültülü sağanak, Kahramanmaraş ile Tunceli'nin kuzey ve yüksek kesimleriyle Şırnak'ın doğusu ve Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar görülecek.

Yarın kuvvetli gelecek! Meteoroloji'den 13 kente sağanak ve kar uyarısı

13 KENTE SARI KODLU UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 13 kentte sağanak, fırtına ve kar beklentisi nedeniyle sarı kodlu uyarı verdi.

Uyarı alan iller şöyle: Adıyaman, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Tunceli, Şanlıurfa, Batman ve Şırnak.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...