Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Yine Esenyurt yine olay! Bir iş yerine yapılan silahlı saldırıda ölü ve yaralı var

Esenyurt'ta daha önce yaşanan silahlı saldırılara bir yenisi daha eklendi. Bir iş yerinde biri kadın 2 kişi silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu 1 kişi öldü 1 kişi ise ağır yaralandı.

Kaydet
a- | +A

İstanbul Esenyurt’ta bir tekel bayisine yapılan silahlı saldırı hafızalara kazınmıştı. Esenyurt'ta bir iş yerine silahlı saldırı daha gerçekleştirildi.

ESENYURT'TA AVM'DE PUSU

Olay, saat 19.00 sıralarında Esenyurt Fatih Mahallesi Ünverdi Caddesi üzerindeki bir tuhafiye dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, Murat D. ve Sema D. çifti alışveriş yapmak için bir iş yerine girdi.

Dükkanın önüne gelen saldırgan, çifte ateş edip kaçtı. Çift kanlar içinde yere yığılırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı ağır yaralı Murat D. ve Sema D.'yi hastaneye kaldırdı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Sema D. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Murat D.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Polis, olay yerinden kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Öte yandan, şüphelinin kaçtığı anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.