Yolcu otobüsünde dehşet! Şoför direksiyon başında kalp krizi geçirdi, yolcuları ikinci kaptan kurtardı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Malatya’da şehirlerarası sefer yapan yolcu otobüsünün şoförü direksiyon başında kalp krizi geçirdi. İkinci kaptanın dikkati olası bir facianın önüne geçerken, o anlar güvenlik kamerasına da yansıdı.

Malatya'da şehirler arası yolcu taşıyan bir otobüsün şoförü direksiyon başında kalp krizi geçirince devreye ikinci kaptan girdi. Dehşet dolu anlar otobüsün güvenlik kamerasına anbean yansıdı. 

ŞOFÖR DİREKSİYON BAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Korkunç olay, Malatya-Kayseri karayolu Kürecik mevkiinde yaşandı. Malatya-İzmir seferini yapan bir firmaya ait içerisinde 25 yolcu bulunan otobüsün sürücüsü Süleyman Ekici (66) direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Durumu fark eden ikinci kaptan Ufuk Yel’in müdahalesiyle araç yol kenarına alınırken, sürücüye kalp masajı yapıldı.

ŞOFÖR KALDIRILDIĞI HASTANEDE ÖLDÜ

Paniğe kapılan yolcular ikinci kaptanın devreye girmesi ile derin bir nefes alırken, Akçadağ Şehit Gökhan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan araç sürücüsü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

DEHŞET ANI KAMERADA

Yaşanan korku dolu anları anlatan Ufuk Yel, aracın yoldan çıktığını fark etmesinin ardından zor bir müdahale ile aracı durdurmayı başardığını söyledi. O anlar saniye saniye otobüsün güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...