Bugün canlı altın kuru fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek altın 23 Şubat 2024 Cuma günü kaç oldu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bugün canlı altın kuru fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek altın 23 Şubat 2024 Cuma günü kaç oldu?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Altın fiyatları ne kadar, sorusu altın yatırımcıları tarafından merakla sorgulanıyor. Altın fiyatları 23 Şubat Cuma günü merak ediliyor. Hem vatandaşlar hem de yatırımcıların yakından takip ettiği altın fiyatları 23 Şubat kaç para? Canlı altın kuru fiyatları haberimizde. Cumhuriyet altını fiyatı ne kadar oldu?

Altın fiyatları 23 Şubat Cuma gününe yatay seyirde başladı. Altın fiyatları son dakika güncel gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gram ve çeyrek altın ne kadar, sorusu hız kazandı. Altın fiyatlarında son durum ne? 1 gram altın fiyatı ne kadar? Altının gram fiyatı yükselişini güçlendirdi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç TL? 23 Şubat 2024 güncel çeyrek altın kuru fiyatları... 

Bugün canlı altın kuru fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek altın 23 Şubat 2024 Cuma günü kaç oldu? - 1. Resim

GRAM VE ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

 Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Yatırımcılar piyasadaki güncel fiyatları araştırmaya başladı. Altının spot piyasadaki ons fiyatı 2019 dolar oldu. Altın fiyatları, döviz kuru ve altının ons değerinden doğrudan etkileniyor.  Gram altın özellikle dikkat çekiyor. 

Bugün canlı altın kuru fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek altın 23 Şubat 2024 Cuma günü kaç oldu? - 2. Resim

ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Cuma günü ons altın 2019 dolar seviyesinde. Gram altın 2020 TL seviyesinde. Çeyrek altın 3 bin 510 lira, cumhuriyet altın 13 bin 932 lira, yarım altın 7 bin 018, tam altın 13 bin 745 lira,  reşat altını 13 bin 964 lira, gremse altın  ise 34 bin 469 liradan el değiştiriyor. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...