Bugün deprem oldu mu? 3 Şubat en son deprem kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bugün deprem oldu mu? 3 Şubat en son deprem kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler!

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren Bugün deprem oldu mu? sorusu araştırılıyor. Sarsıntı hisseden vatandaşlar depremin nerede olduğunu anlamak için son depremleri araştırıyor. Bugün deprem oldu mu? 3 Şubat en son deprem kaç şiddetinde oldu?İşte Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi

Bugün deprem oldu mu? sorusu deprem sarsıntısı hisseden vatandaşların gündeminde 3 Şubat son deprem kaç şiddetinde oldu? soruları yer alıyor. Son dakika depremler için Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi araştırılıyor.

BUGÜN DEPREM OLDU MU?

AFAD verilerine göre 3 Şubat'ta meydana gelen depremler arasında sabaha karşı saat 04.17'de 3.9 büyüklüğünde Sivrice(Elazığ) merkezli deprem meydana geldi. Ardından saat 04.35 Türkoğlu (Kahramanmaraş) merkezli 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sabah saat 06.09'da ise Hakkari'de Yüksekova merkezli 4.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Saat 14.25'te Ege Denizi - Kuşadası Körfezi merkezli 3.7 büyüklüğünde deprem oldu. 

AFAD verilerine göre 3 Şubat'ta meydana gelen diğer depremler:

Bugün deprem oldu mu? 3 Şubat en son deprem kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler!Bugün deprem oldu mu? 3 Şubat en son deprem kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler!

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER

Kandilli Rasathanesi 3 Şubat son depremler listesi şu şekilde:Bugün deprem oldu mu? 3 Şubat en son deprem kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler!

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...