Bugün hava durumu nasıl, yağmur var mı? 21 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bugün hava durumu nasıl, yağmur var mı? 21 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu!

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre bugün hava durumu nasıl, yağmur var mı merak ediliyor. Hava durumuna göre günlük işlerini ayarlayan vatandaşlar 21 Şubat hava durumunu araştırıyor. Bugün hava durumu nasıl, yağmur var mı, sorularının cevabı ve 21 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu detayları. haberimizde...

Bugün hava durumu nasıl, yağmur var mı sorusunun cevabı araştırılıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre 21 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu merak ediliyor. İşte detaylar...

BUGÜN HAVA NASIL, YAĞMUR VAR MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, yurt genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. Akdeniz, Batı ve Ordu hariç Batı ve Orta Karadeniz, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun güneyi ile Tekirdağ, Kırklareli, Ankara'nın kuzey ve doğusu, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Afyonkarahisar,  Muğla ve Kütahya çevrelerinde aralıklı yağışlı geçeceği bekleniyor. Yağışlar genellikle kendisini, yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunun yükseklerinde ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde  yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde göstereceği tahmin ediliyor. Bugün hava durumu nasıl, yağmur var mı? 21 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu!

İSTANBUL'DA BUGÜN YAĞMUR VAR MI (21 ŞUBAT 2024)?

İstanbul'da bugün parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim. Hava sıcaklığı minimum 5 maksimum 10 dereceleri görecek. Hava tahmin raporuna göre bugün istanbul'da yağmur beklenmiyor. 

İstanbul 21 Şubat saatlik hava tahmin raporu:Bugün hava durumu nasıl, yağmur var mı? 21 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu!

21 ŞUBAT ANKARA, İZMİR HAVA DURUMU

İZMİR 15°C

Parçalı bulutlu bir havanın hakim olacağı İzmir'de termometler 15°C gösterecek. 

İzmir 21 Şubat saatlik hava tahmin raporu:

Bugün hava durumu nasıl, yağmur var mı? 21 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu!

ANKARA 12°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu. Akşam saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere hafif yağmurlu geçmesi tahmin ediliyor. 

Ankara 21 Şubat saatlik hava tahmin raporu: 

Bugün hava durumu nasıl, yağmur var mı? 21 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu!

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...