Bugün hava nasıl 25 Ocak? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? 25 Ocak 2024 Perşembe Hava Durumu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bugün hava nasıl 25 Ocak? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? 25 Ocak 2024 Perşembe Hava Durumu

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

25 Ocak bugün hava nasıl? sorusu araştırılıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre yurt genelinde bugün (25 Ocak) kuvvetli ve yoğun kar yağışı bekleniyor. 25 Ocak Bugün hava nasıl?İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? İşte 25 Ocak 2024 Perşembe hava durumu detayları...

25 Ocak bugün hava nasıl? sorusu merak edilmeye başlandı. Hava sıcaklıklarında yaşanan düşüş ve yağışlar nedeniyle hava durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor.  Bugün hava nasıl 25 Ocak? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? İşte yurt genelinde 25 Ocak 2024 Perşembe günü hava durumu detayları!

25 OCAK BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün 25 Ocak 2024 Perşembe günü yayınladığı hava tahmin raporuna göre hava sıcaklığı Marmara ile doğu kesimlerde artarak mevsim normalleri seviyesine çıkması bekleniyor. MGM, Batı Kardeniz'de kuvvetli yağışlara karşı uyarılarda bulundu. Bolu çevreleri ile Zonguldak, Karabük, Bartın ve Düzce illerinin yüksek kesimleri, Kastamonun kuzeyinin yüksek kesimleri ve Sakarya'nın güney ve doğusunda yüksek yerlerde kuvvetli kar yağışları beklendiğini söyledi. Kar yağışlarının cuma günü etkisini arttırması bekleniyor. Kar yağışlarının hafta sonu yer yer etkili olması öngörülüyor. MGM, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.Bugün hava nasıl 25 Ocak? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? 25 Ocak 2024 Perşembe Hava Durumu

25-31 OCAK HAVA DURUMU

Mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklığının hafta sonundan itibaren mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor. 

İSTANBUL'DA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK (25 OCAK PERŞEMBE 2024)? 

İstanbul'da bugün parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklık minimum 5 maksimum 9 derece aralığında seyredecek. Bugün yağış beklenmiyor. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...