Buket Dereoğlu kimdir, kaç yaşında? Buket Dereoğlu'nun babası kim?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Buket Dereoğlu kimdir, kaç yaşında? Buket Dereoğlu'nun babası kim?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

30 Nisan 1970 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Buket Dereoğlu hakkında detaylar araştırılıyor. Arama motorlarında ise Buket Dereoğlu kimdir, kaç yaşında? Buket Dereoğlu'nun babası kim? soruları aratıldı.

Gündemde yer alan isimler arasında olan Buket Dereoğlu'nun hayatı merak edilirken Buket Dereoğlu kimdir, kaç yaşında? Buket Dereoğlu'nun babası kim? soruları da araştırıldı. Adını sıklıkla duymaya alışkın olduğumuz Buket Dereoğlu hakkında bilgiler...

BUKET DEREOĞLU KİMDİR?

Dereoğlu 1970 senesinde İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro oyunculuk bölümünü okudu. Annesinin tiyatrosu olan "İdil Abla Çocuk Tiyatrosu"nda ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. rmenler Tiyatrosu, Gülriz Sururi-Engin Cezzar Tiyatrosu, Ercan Yazgan-Bülent Kayabaş Tiyatrosu", TİM, "Tiyatro Portakal" gibi tiyatro gruplarında sahne aldı. 

90'lı yıllarda Bizimkiler'in yanı sıra, Cümbüş Sokak, Sarı Gacı, ve Tatlı Kaçıklar dizilerinin kadrosunda yer aldı. 2012 yılında ise "Eve Düşen Yıldırım" dizisinde rol aldı. Dereoğlu ikinici evliliğini Özgür Özgülgün ile yaptı ve çiftin evliliğinden Can adından bir oğlu var.

BUKET DEREOĞLU'NUN BABASI KİM?

Dereoğlu'nun annesi İdil Yazgan'dır. Küçük yaşlarda iken annesi ile babası boşandı ve annesi ikinci evliliğini Ercan Yazgan ile yaptı.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...