Canlı Dolar alış ve satış kaç TL? Bugün Dolar Euro ne kadar?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Canlı Dolar alış ve satış kaç TL? Bugün Dolar Euro ne kadar?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bugünkü dolar kuru kaç TL, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Dolar kuru verileri doğrultusunda 1 Dolar'ın ne kadar olduğu araştırılıyor. 1 dolar kaç lira oldu? Kapalıçarşı dolar ne kadar? Dolar/TL kuruna ilişkin piyasa fiyatlamaları haberimizde. Serbest piyasada dövizde son durum ne? Euro kaç TL? 20 Şubat Kapalıçarşı döviz kurları... 2024 Euro Dolar ne kadar?

Dolar kuru en son ne kadar oldu, sorusuna cevap aranıyor. Dolar ve Euro fiyatları merak ediliyor. 1 Dolar alış satış fiyatı kaç lira eder?  Canlı dolar fiyatlarını güncel olarak haberimizden öğrenebilirsiniz. Dolar kaç TL?

DOLAR KURU BUGÜN NE KADAR?

Dolar şu anda kaç lira, Euro şu anda kaç lira ve tüm canlı dövizler ve pariteler şu an kaç lira araştırmaları yapılıyor. Döviz kurları, dalgalı da olsa yüksek ivmesini devam ettiriyor. 

Canlı Dolar alış ve satış kaç TL? Bugün Dolar Euro ne kadar?

DOLAR KAÇ TL?

Dolar, Euro gibi evrensel para birimleriyle ve altın kuruyla ilgilenen yatırımcı ve vatandaşlar, arama motorlarında döviz ve altın kurlarını sorguluyor. Döviz kurları yatırımcılar tarafından ilgi ile takip ediliyor. Serbest piyasada Dolar 30,88 liradan fiyatlanıyor. Euro 33,26 liradan güne başladı.

STERLİN KAÇ TL?

Sterlin güne 38.87 seviyesinde başladı.

KAPALIÇARŞI DÖVİZ FİYATLARI

İstanbul Kapalıçarşı'da 30,98 liradan alınan dolar 31,06 liradan, 33,25 liradan alınan euro ise 33,42 liradan satılıyor.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...