Suzan Şahin kimdir, aday mı? CHP Hatay için Suzan Şahin mi dedi, teklif gitti mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Suzan Şahin kimdir, aday mı? CHP Hatay için Suzan Şahin mi dedi, teklif gitti mi?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Lütfü Savaş yerine Suzan Şahin’i Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterdiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Katıldıkları etkinlikte protesto edilen Özgür Özel ve Lütfü Savaş arasında soğuk rüzgarlar mı esiyor. Peki, Suzan Şahin kimdir? Hatay CHP Milletvekili Suzan Şahin nereli, kaç yaşında? İşte hayatı...

Hatay CHP Milletvekili Suzan Şahin'in kim olduğu arama motorlarında sorgulanıyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Lütfü Savaş yerine Suzan Şahin’i Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterdiği iddiası sonrası CHP Hatay için Suzan Şahin mi dedi, teklif gitti mi? Suzan Şahin kimdir? soruları hız kazandı.

CHP HATAY İÇİN SUZAN ŞAHİN Mİ DEDİ?

Gazeteci Canan Kaya X’te Lütfü Savaş konusunda bir iddia ortaya attı.  Canan Kaya, CHP Hatay Eski Milletvekili Suzan Şahin’e Hatay Belediye Başkan adaylığı önerildiğini ve  Şahin’in öneriyi kabul etmediğini yazdı. 

Öte yandan Özgür Özel ve Lütfü Savaş katıldıkları etkinlikte protesto edildi. Bu olayın ardından CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Lütfü Savaş’ın adaylığının MYK ve PM’de tekrar gözden geçirileceğini belirtti. 

SUZAN ŞAHİN KİMDİR?

Suzan Şahin 1 Ocak 1968’de Hatay’ın Dörtyol ilçesinde doğdu. Payas Yakacık Lisesi’nde ilk orta ve lise eğitimini tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 1992 yılından beri İskenderun’da serbest avukatlık mesleğini icra ediyor.

2014-2016 yılları arasında CHP Kadın Kolları MYK yedek üyeliği, 2016-2018 yılları arasında CHP Kadın Kolları MYK asil üyeliği ve Akdeniz Bölgesi Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü. 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...