Deprem sonrası kızının elini bırakmayan Mesut Hançer kimdir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Deprem sonrası kızının elini bırakmayan Mesut Hançer kimdir?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından tam 1 sene geçti. Türkiye ise bazı kareleri, bazı görüntüleri hafızasından silemedi. Depremle birlikte birçok umut enkaz altında kaldı. Türkiye onu enkaz altındaki kızının elini bırakmayan baba olarak tanıdı. Kahramanmaraşlı baba Mesut Hançer kimdir?

Kahramanmaraş depreminde enkaz altındaki kızı Irmak Leyla'nın elini tutarken yansıyan karede Türkiye acıya boğuldu. Hafızalardan silinmeyen o görüntüdeki baba Mesut Hançer kim olduğu merak ediliyor. Deprem sonrası kızının elini bırakmayan Mesut Hançer kimdir? İşte hayatı...

MESUT HANÇER KİMDİR?

Depremde ölen kızının elini bırakmayan adam kim, soruları arama motorlarında sorgulanıyor. Kahramanmaraş depreminde enkaz altında kalan 16 yaşındaki kızı Irmak Leyla Hançer'in elini tutarken çekilen fotoğrafla tüm Türkiye'yi yasa bağmuştu Mesut Hançer.

Deprem sonrası kızının elini bırakmayan Mesut Hançer kimdir?

Depremde annesini, kızını, kardeşlerini ve yeğenlerini kaybeden Mesut Hançer'in şu anki hayatı merak konusu oldu. 1 yıldır yüreğinde ateş taşıyan Mesut Hançer depremin yol dönümünde kızının mezarını ziyaret etti. 

Kızlarını depremde yitiren ve kendi evi de kullanılamaz hale gelen Mesut Hançer adeta bu asrın felaketi depremin simgesi haline geldi.

MESUT HANÇER'İN HAYATI

Yeni bir hayata başlayamaya çalışan Mesut Hançer ve ailesi depremden sonra Ankara’ya getirilmişlerdi. Bir otele yerleştirilen Mesut Hançer'in hayatı depremle alt üst oldu. Evleri yıkılan Hançer ailesinin yardımına ünlü sanatçı Ebru Yaşar ve eşi iş adamı Necat Gülseven koştu. Gülseven çifti, aileye bir daire verdi ve kısa sürede dayayıp döşetip teslim etti.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...