Ek zam Resmi Gazete'de yayınlandı mı? Emekliye maaş zammı ne zaman yayımlanacak?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ek zam Resmi Gazete'de yayınlandı mı? Emekliye maaş zammı ne zaman yayımlanacak?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Milyonlarca emeklinin gündeminde ek zammın Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacağı yer aldı. Vedat Işıkan'ın ek zam oranını açıklamasıyla beraber Türkiye'nin gündeminde Ek zam Resmi Gazete'de yayınlandı mı? Emekliye maaş zammı ne zaman yayımlanacak? soruları yer aldı.

Ek zammın Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacağı merak edilenler arasında yer aldı. Türkiye'nin gündeminde yer alan konu ile ilişkin detaylar merak edilirken Ek zam Resmi Gazete'de yayınlandı mı? Emekliye maaş zammı ne zaman yayımlanacak? soruları gündeme geldi. İşte detaylar...

EK ZAM RESMİ GAZETE'DE YAYINLANDI MI?

Emekliye ek zam Meclis'ten geçti fakat Resmi Gazete'de henüz yayınlanmadı.

EMEKLİYE EK ZAM NE ZAMAN YATACAK 2024?

SSK ve Bağ - Kur emeklilerine yapılan ek zam ile birlikte zam oranı %49.25'e yükselmişti. Vatandaşlar ise ek zammın ne zaman yatacağını araştırıyor. Işıkhan'ın açıklamaları şöyle:

"Zam oranları Resmi Gazete’de yayınlandıktan sonra oluşan aylık farkları, yaklaşık bir hafta içerisinde emeklilerimizin hesabına yatmış olacaktır inşallah. Bu vesileyle güçlü iradeleriyle bizlere destek olan Sayın Cumhurbaşkanımıza da ayrıca şükranlarımı sunuyorum."

 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...