FOX TV'nin yeni adı ne oldu? FOX TV'de isim değişikliği! Yeni adı "Now" ne demek?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
FOX TV'nin yeni adı ne oldu? FOX TV'de isim değişikliği! Yeni adı "Now" ne demek?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türkiye'de yayın yapan kanallardan biri olan FOX TV'nin isim değişikliğine gitmesinin ardından vatandaşlar yeni adını merak ederken arama motorlarında FOX TV'nin yeni adı ne oldu? FOX TV'de isim değişikliği! Yeni adı "Now" ne demek? sorularını araştırdı.

Televizyon ekranlarında sürekli izlediğimiz kanallardan bir tanesi olan FOX TV'nin logo ve isim değişikliğine gitmesiyle beraber arama motorlarında FOX TV'nin yeni adı ne oldu? FOX TV'de isim değişikliği! Yeni adı "Now" ne demek? sorularına yanıt arandı.

FOX TV'NİN YENİ ADI NE OLDU?

FOX TV, logo ve isim değişikliği yaptı. Yeni ismi ise RTÜK Üyesi İlhan Taşcı sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama:

"Fox TV logo değişikliğine gitti artık Now TV oldu. RTÜK değişiklik istemini yerinde bularak onayladı" 

FOX TV'NİN İSMİ NEDEN DEĞİŞTİ?

FOX TV'nin adının değişmesinin sebebinin Disney grubunun FOX’u satın alırken isim hakkını belirli süreliğine alması olduğu biliniyor. Sürenin dolmasının üzerine kanalın ismi ve logosunda değişiklik yapıldı.

FOX TV'NİN YENİ ADI "NOW" NE DEMEK?

Televizyon kanalı olan FOX TV'nin yeni adı olan Now, İngilizce'de "şu an, şimdi, hemen" anlamına gelmektedir. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...