Frostpunk 2 çıkış tarihi, 25 Temmuz oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Frostpunk 2 çıkış tarihi, 25 Temmuz oldu

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Frostpunk 2 ne zaman, sorusu hız kazandı. Frostpunk 2 çıkış tarihi netleşti. Beklenenin ötesinde bir strateji oyunu olan Frostpunk'un devamı olan Frostpunk 2, uzun bir bekleyişin ardından nihayet çıkış tarihini duyurdu. Peki, Frostpunk 2 çıkış tarihi ne zaman, kapalı beta detayları ne? İşte ayrıntılar.

Frostpunk 2 çıkış tarihi açıklandı mı, sorusuna cevap aranıyor. Yayıncılığını ve geliştiriciliğini 11 bit studios'un üstlendiği kıyamet sonrası şehir kurma oyunu Frostpunk 2'nin çıkış tarihi belli oldu. Frostpunk 2 çok yakında geliyor. Frostpunk 2 için beklenen çıkış tarihi ne zaman? 

FROSTPUNK 2 ÇIKIŞ TARİHİ NE ZAMAN?

Frostpunk 2'nin çıkış tarihi nihayet belli oldu.Hayatta kalma unsurları içeren kıyamet sonrası şehir kurma simülatörü 25 Temmuz'da çıkacak. 11 Bit Studios, Xbox Partners Showcase etkinliğinde, apokaliptik şehir inşa oyunu Frostpunk 2 oyunseverlerle buluşuyor. Frostpunk 2, Steam'de GOG'da ve Epic Games Store'da çıkacak. Xbox Partner Preview etkinliğinde yapılan açıklamaya göre, Frostpunk 2, oyun severlerle 25 Temmuz 2024‘te buluşacak.

FROSTPUNK 2 KAPALI BETA DETAYLARI

Frostpunk 2 aynı gün PC Games Pass üzerinden de erişilebilir olacak. Kapalı Beta için ise ön sipariş başladı. Beta süreci, oyunun sandbox modunun bir bölümünü içerecek ve oyunculara başlangıç topluluklarını ve gruplarını seçme konusunda daha fazla esneklik sunacak.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...