Göksenin Çakmak kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Göksenin Çakmak kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Adını sıklıkla duyduğumuz isimlerden biri olan Göksenin Çakmak ile ilgili Göksenin Çakmak kimdir? Kaç yaşında, nereli? soruları araştırıldı. Detaylar haberimizdedir...

Son günlerde ismi ile sıkça karşılaştığımız Göksenin Çakmak merak ediliyor. Arama motorlarında iseGöksenin Çakmak kimdir? Kaç yaşında, nereli? sorularına yanıt aranmaktadır.

GÖKSENİN ÇAKMAK KİMDİR?

Göksenin Çakmak, 20 Ocak 1946 yılında Alsancak'da doğdu. Zeki Müren ile bir dönem aynı evde yaşadığı bilinen Çakmak, İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü'nde eğitimini tamamladı.

ZEKİ MÜREN KİMDİR?

Zeki Müren 2 Ocak 1931 yılında Bursa'da doğdu. Türk şarkıcı, besteci, söz yazarı, oyuncu ve şairdir. "Sanat Güneşi" ve "Paşa" olarak anılan Müren, klasik Türk müziğinin en büyük isimlerinden biri olarak kabul edilir. Sanata olan katkılarından dolayı 1991 yılında "Devlet Sanatçısı" unvanıyla ödüllendirilmiştir. Türkiye'de verilmeye başlanan Altın Plak Ödülü'nün de ilk sahibi olan sanatçı, müzik yaşantısı boyunca altı yüzü aşkın plak ve kaset doldurmuş, üç yüzü aşkın şarkı bestelemiştir.

ZEKİ MÜREN KAÇ YAŞINDA ÖLDÜ?

Zeki Müren, 24 Eylül 1996 senesinde İzmir'de hayatını kaybetti.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...