House of the Dragon'ın 2. sezon Haziran ayında geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
House of the Dragon'ın 2. sezon Haziran ayında geliyor

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

House of the Dragon 2. sezon ne zaman çıkacak, sorusu hız kazandı. Game of Thrones'un devam dizisi olarak geçen ve izlenme rekoru kıran House Of The Dragon'ın ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı netleşti. Peki, House of the Dragon 2. sezon ne zaman çıkacak? House of the Dragon'ın 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Tüm merak edilenler haberimizde.

House of the Dragon 2. sezon yayın tarihi doğrulandı. Game of Thrones'un devam dizisi House of the Dragon'ın 2. sezonunun yayın tarihi ne zaman? George R.R. Martin’in aynı adlı kitabından uyarlanan House of the Dragon, ilk sezonuyla izleyicileri büyüledi. Peki, House of the Dragon'ın 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? House of the Dragon yeni sezon ne zaman?

HOUSE OF THE DRAGON 2. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK? 

Game of Thrones'un spin-off dizisi olarak izleyicilerin karşısına çıkan ve ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan House of the Dragon'un 2. sezonu merakla bekleniyor. Game of Thrones spinoff'u House of the Dragon, ikinci sezonu haziran ayında izleyiciyle buluşacak. HBO, House of the Dragon 2. sezonunun 2024 yılının yaz aylarında ekrana geleceğini duyurdu.

House of the Dragon’un 10 bölümlük ilk sezonu 21 Ağustos 2022'de yayınlanmıştı. 10 bölümden oluşan ilk sezon, 21 Ağustos 2022’de sona erdi. Dizinin ikinci sezonu için onay da hemen geldi. Dizi, en çok izlenen ve en çok konuşulan diziler arasına girdi. 

 George R.R. Martin'in kitabından uyarlanan dizi, Game of Thrones olaylarından 200 yıl öncesini konu alıyor ve House Targaryen'in hikayesini konu alıyor. 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...