İBB bursu 2. taksit ödemeleri yattı mı? İBB bursu sorgulama...

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İBB bursu 2. taksit ödemeleri yattı mı? İBB bursu sorgulama...

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

BB 2. burs taksit ödemeleri için gözler hesaplara çevrildi. İBB bursu alan öğrenciler İBB bursu hangi gün yatıyor, diye arama motorlarında sorguluyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, burs ödemelerinin yatmaya başladı İBB bursu yattı mı hangi gün yatacak? Detaylar haberimizde…

İBB Genç Üniversiteli Eğitim Desteği bursu 2. taksit ödemeleri yattı mı, sorgulaması yapılıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı bursun 2. taksit ödemeleri ne zaman hesaplara geçecek, geçti mi? İBB burs ödemeleri hesaplara yattı mı, hangi gün yatacak?

İBB BURSU 2. TAKSİT YATTI MI?

İBB bursunun ilk taksit ödemesi aralık ayında 2.500 TL olarak hesaplara geçti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, burs ödemelerinin yatmaya başladı. İBB Genç Üniversiteli Eğitim Yardımı adı altında toplam 7500 TL olarak verilen burs lisans ve ön lisans öğrencilerine sağlanıyor. İBB bursu ödemeleri 2.500 TL’lik olmak üzere 3 taksit şeklinde yapılıyor. 7 bin 500 TL olan İBB Genç Üniversiteli Eğitim Desteği'nin ikinci taksidi olan 2.500 TL, 14 Şubat günü itibariyle hesaplara geçmeye başladı.

İBB BURSU SORGULAMA

 



Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...