İBB bursu ne zaman yatacak? İBB bursu 2. taksitler yattı mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İBB bursu ne zaman yatacak? İBB bursu 2. taksitler yattı mı?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İBB bursu ne zaman yatacak, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Binlerce üniversiteli İBB bursunun yatacağı tarihi merak ediyor. İBB ikinci taksidinin yatacağı tarih için araştırmalar başladı. Peki, İBB bursu ne zaman yatacak? İBB bursu 2. taksitler yattı mı? Detaylar haberimizde...

İBB bursunu almaya hak kazanan binlerce öğrenci, İBB bursu ne zaman yatar, sorusuna cevap arıyor. İBB Genç Üniversiteli Eğitim Yardımı ile öğrencilere verilen 7 bin 500 TL 2. taksit burs ödemesinin yatacağı tarih merak konusu oldu. Öğrencilerin gözü paraların hesaplarına yatacağı tarihlere çevrildi. 2024 İBB burs ödemesi ne zaman?

İBB BURSU NE ZAMAN YATACAK?

İBB Genç Üniversiteli bursu 2. Taksiti ne zaman yatacak, sorusu hız kazandı. İBB bursu 2.500 TL + 2.500 TL + 2.500 TL olmak üzere 3 taksit halinde ödeniyor. Genç Üniversiteli Desteği ilk ödemesi 20 Aralık Çarşamba günü gerçekleşmişti. Kalan iki taksidin şubat ve mart aylarında ödenmesi bekleniyor.

İBB BURSU 2. TAKSİTLER YATTI MI?

İBB bursunun ikinci taksit ödemesi henüz gerçekleşmedi. Ödeme gerçekleştikten sonra öğrenciler SMS ile bilgi bilgilendirilecek. Genç Üniversiteli Desteği projesi kapsamında sağlanan destek geri ödemesiz ve faizsiz olarak veriliyor.

 

 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...