İpek Kıraç kimdir, mesleği ne? İpek Kıraç evlatlık mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İpek Kıraç kimdir, mesleği ne? İpek Kıraç evlatlık mı?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İpek Kıraç kimdir, kaç yaşında sorusu araştırılıyor. Hakkında çıkan haberlerin ardından Kıraç'ın hayatı arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, İpek Kıraç kimdir, kaç yaşında, nereli? İpek Kıraç kimin kızı? Detaylar haberimizde...

İnan Kıraç'ın yaptığı açıklama sonrası İpek Kıraç kimdir, kaç yaşında ve nereli, soruları hız kazandı. Türkiye’nin en zengin ve en güçlü iş insanlarından biri olan İnan Kıraç kızı İpek Kıraç'ı evlatlıktan reddettiğini  açıkladı. Peki, İpek Kıraç kimdir, mesleği ne? İpek Kıraç evlatlık mı?

İPEK KIRAÇ EVLATLIK MI?

İpek Kıraç, 29 Kasım 1984'te İstanbul'un Eminönü ilçesinde doğdu. Küçük yaştayken İnan ve Suna Kıraç tarafından evlat edinildi. Son günlerde babası İnan Kıraç ile yaşadığı miras kavgasıyla gündeme geldi. İnan Kıraç, tüm mal varlığını eğitime muhtaç çocuklara bağışlayacağını ifade etti. İpek Kıraç ise babası İnan Kıraç'a karşı dava açtı. İnan Kıraç ise İpek Kıraç'ı evlatlıktan reddettiğini açıkladı. 

İPEK KIRAÇ KİMDİR, MESLEĞİ NE?

İpek Kıraç, 2002 yılında Koç Özel Lisesi’nden, 2007 yılında Brown Üniversitesi Biyoloji Bölümü’nden mezun oldu. 2009 yılında başladığı Brown Üniversitesi Halk Sağlığı programında yüksek lisans eğitimine devam etti. UMass Tıp Fakültesi’nde ALS hastalığı üzerine araştırmalar yürüttü. Cecil B. Day Laboratuvarı Nöromusküler Araştırmaları’nda görev aldı. Ayrıca Amerikan Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Bölümü’nde gerçekleştirdiği stajıyla klinik deneyimi kazandı.

İpek Kıraç, 2012 - 2021 yılları arasında bir işletmenin CEO’luğunu üstlendi. Koç Okulu Yönetim Kurulu Başkanı olan Kıraç, Koç Üniversitesi ve Galatasaray Eğitim Vakfı Mütevelli Heyet Üyeliği, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Yönetim Kurulu Üyesi ve Mütevelli Heyet Üyeliği görevlerine devam ediyor.

 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...