Poppy Playtime Chapter 3 ne zaman çıkacak? Çıktı mı, kaç TL?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Poppy Playtime Chapter 3 ne zaman çıkacak? Çıktı mı, kaç TL?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Poppy Playtime Chapter 3 çıkış tarihi merak ediliyor. Amerikalı bağımsız geliştirici tarafından yapılan oyunun ne zaman çıkacağı oyunseverlerin gündeminde yer aldı. Arama motorlarında ise Poppy Playtime Chapter 3 ne zaman çıkacak? Çıktı mı, kaç TL? sorularına yanıt aranıyor.

Hayatta kalma ve korku temalı bir oyun olan Poppy Playtime Chapter 3 çıkış tarihi heyecanla bekleniyor. Oyunun ne zaman çıkacağı merak edilirken fiyatı da merak edildi. Peki, Poppy Playtime Chapter 3 ne zaman çıkacak? Çıktı mı, kaç TL?

POPPY PLAYTİME CHAPTER 3 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Oyunun ilk bölümü 12 Ekim 2021 tarihinde Microsoft Windows için Steam'de yayına girmişti. İlgi çeken oyun 11 Mart 2022'de Android ve iOS için yayınlanmıştı. Poppy Platyime oyununun ikinci bölümü, Microsoft Windows'da 5 Mayıs 2022 tarihinde çıkarken, Android ve iOS'da 15 Ağustos 2022 tarihinde çıktı. 

Poppy Playtime Chapter 3, 30 Ocak'ta yayınlanacak.

POPPY PLAYTİME CHAPTER 3 KONUSU NE?

Oyunda, oyuncunun 10 sene önce kayboldu olarak bilinen bir çalışandan mektup aldıktan sonra şirketin terk edilmiş fabrikasına dönen Playtime Co.'nun eski bir çalışanı olarak oynadığı birinci şahıs hayatta kalma oyunudur. Oyunu oynayan kişi, şirketin maskotu olan Huggy Wuggy'nin yaşadığını anlar ve fabrikanın etrafında olan VHS kasetlerini arar. 

Oyunda birçok bulmaca vardır. Nesneleri uzaktan yakına çekerek onlara ulaşmak, elektrik iletmek ve kapılara ulaşmak gibi eylemler bulunuyor. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...