Settar Tanrıöğen sağlık durumu nasıl, beyin kanaması mı geçirdi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Settar Tanrıöğen sağlık durumu nasıl, beyin kanaması mı geçirdi?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Settar Tanrıöğen beyin ameliyatı oldu mu merak ediliyor. Kızılcık Şerbeti dizisinin "Apo" karakteri olan Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesi üzerine sevenleri sağlık durumunu araştırdı. Arama motorlarında ise Settar Tanrıöğen sağlık durumu nasıl, beyin kanaması mı geçirdi? sorularına yanıt arandı.

Başarılı oyuncu Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesinin üzerine sevenleri Settar Tanrıöğen sağlık durumu nasıl, beyin kanaması mı geçirdi? sorularının yanıtını araştırdı. Detaylar haberimizde yer alıyor.

SETTAR TANRIÖĞEN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu merak edildi. Dün gece operasyon geçiren Tanrıöğen'in iyi olduğu ve 1 hafta istirahat edeceği biliniyor. Dizide yer alan oyuncu arkadaşı Ebru Destan ise sağlık durumu hakkında şu sözleri paylaşt:

"Settar abim dün beyin kanaması geçirdi. Ameliyatı güzel geçmiş. Bir an önce sağlığına kavuşmasını dilerim. Seni seviyoruz” 

Settar Tanrıöğen sağlık durumu nasıl, beyin kanaması mı geçirdi?

SETTAR TANRIÖĞEN BEYİN KANAMASI MI GEÇİRDİ?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, uzun bir süredir denge kaybı ile hafıza güçlüğü yaşıyordu. Diyet yapması sebebiyle vücudundaki tuz oranının azaldığı öğrenildi. Yapılan muayenenin ardından Tanrıöğen'in beynindeki bir damarda kanama olduğu anlaşıldı ve dün gece operasyon geçirdi. 

Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Abdullah' karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirdi. Haberi ise oyuncu arkadaşı Ebru Destan, sosyal medya hesabından paylaştı. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...