Sirkeci Kazlıçeşme hattı ne zaman açılacak? Sirkeci Kazlıçeşme T6 tramvay hattında hangi duraklar var?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sirkeci Kazlıçeşme hattı ne zaman açılacak? Sirkeci Kazlıçeşme T6 tramvay hattında hangi duraklar var?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbul'un raylı sistem ağı genişlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Sirkeci Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ne zaman tamamlanacak, sorusu merak konusu oldu. Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi açılıyor. Peki, Sirkeci Kazlıçeşme hattı ne zaman açılacak? Sirkeci Kazlıçeşme tramvay hattında hangi duraklar var?

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla hizmete alınacak. İstanbul'a ulaşım alanında yeni bir müjde geldi. Peki, T6 tramvay ne zaman? Sirkeci Kazlıçeşme hattı ne zaman açılacak? Sirkeci Kazlıçeşme T6 tramvay hattında hangi duraklar var? 

SİRKECİ KAZLIÇEŞME HATTI NE ZAMAN AÇILACAK? 

Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem projesi 26 Şubat Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla kullanıma açılacak. T6 (Sirkeci Kazlıçeşme) Tramvay Hattı ya da U3 (Sirkeci Kazlıçeşme) Raylı Sistemi, İstanbul'da Sirkeci Garı ile Kazlıçeşme Tren İstasyonu arasında hizmet verecek olan raylı sistem ya da tramvay hattıdır.

Sirkeci Kazlıçeşme hattı ne zaman açılacak? Sirkeci Kazlıçeşme T6 tramvay hattında hangi duraklar var? - 1. Resim

SİRKECİ KAZLIÇEŞME T6 TRAMVAY HATTINDA HANGİ DURAKLAR VAR?

Sirkeci Kazlıçeşme hattı ile ilgili detaylar belli oldu. Sirkeci Kazlıçeşme hattı 8 istasyonla tekrardan kullanıma başlatılacak. Bu duraklar Yedikule, Kocamustafapaşa, Yenikapı, Kumkapı olacak şekilde 4 tescilli istasyonu, ​Sirkeci ve Cankurtaran olmak üzere 2 yenilenecek istasyonu ve Kazlıçeşme ile Cerrahpaşa'daki 2 istasyonu ile İstanbul halkına ulaşım sağlayacak. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...