Şu anda dolar kaç lira oldu? 27 Şubat Kapalıçarşı Bugün Dolar Euro ne kadar?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Şu anda dolar kaç lira oldu? 27 Şubat Kapalıçarşı Bugün Dolar Euro ne kadar?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dolar bozdurmak ne kadar, sorusu hız kazandı. Yatırımcı ve vatandaşlar, arama motorlarında döviz kurlarını araştırıyor. Son dönemlerde Dolar ve Euro'daki değişiklikler yatırımcıların odağı haline geldi. Peki, Dolar fiyatı ne kadar,1 dolar serbest piyasada kaç TL? 27 Şubat Salı Dolar ve Euro fiyatları merak ediliyor. Bankalarda dolar ne kadar? İşte rakamlar.

Dolar kuru bugün ne kadar, sorusu alım satım fırsatını kaçırmak istemeyen yatırımcı tarafından sorgulanıyor. Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası yükselişi hızlanan Dolar ve Euro yine rekor tazeledi. Güncel dolar kuru vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 27 Şubat Salı günü dolar kaç TL'den işlem görüyor? Euro fiyatlarında son durum ne? 1 dolar şu anda ne kadar? Sterlin kaç TL? 

Şu anda dolar kaç lira oldu? 27 Şubat Kapalıçarşı Bugün Dolar Euro ne kadar? - 1. Resim

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurundaki son ve güncel veriler sorgulanıyor.  Dolar TL faiz artırım döngüsüne girildiğinden bu yana hızlı yükselişini sürdürürken, faiz artırımlarının sonunda da yükseliş ivmesini bozmadı. 2024 yılında her yeni güne Türk Lirası karşısında yeni bir rekorla başlayan Dolar fiyatlarındaki yükseliş tüm hızıyla devam ediyor.

Şu anda dolar kaç lira oldu? 27 Şubat Kapalıçarşı Bugün Dolar Euro ne kadar? - 2. Resim

DOLAR KAÇ TL?

Serbest piyasada Dolar 31,13 liradan fiyatlanıyor. 

EURO KAÇ TL?

Euro 33,78 liradan güne başladı. 

STERLİN KAÇ TL?

Sterlin güne 39,48 seviyesinde başladı.

KAPALIÇARŞI DÖVİZ FİYATLARI

İstanbul Kapalıçarşı'da 31,21 liradan alınan dolar 31,22 liradan, 33,73 liradan alınan Euro ise 33,78 liradan satılıyor.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...