Survivor Mustafa Kemal elendi mi, diskalifiye mi oldu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor Mustafa Kemal elendi mi, diskalifiye mi oldu?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor Mustafa Kemal Kurt diskalifiye mi oldu, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Survivor All Star yeni bölüm fragmanına Sercan ve Mustafa Kemal'in kavgası damga vurdu. Daha önce Acun Ilıcalı tarafından sert şekilde uyarılmış olan Mustafa Kemal Kurt, diskalifiye mi oluyor? İşte gerilimin yüksek olduğu Survivor yeni bölüm fragmanının ipuçları.

Survivor Mustafa Kemal elendi mi, sorusuna cevap aranıyor. Survivor 2024 All Star'da tansiyon yeniden yükseldi. Survivor 2024 All Star kadrosuna yedeklerden dahil olan  Mustafa Kemal Kurt, yeni bölümde Sercan'a saldırıyor. Peki, Survivor’ da Sercan ile kavga eden Mustafa Kemal diskalifiye mi oluyor? Neden kavga ettiler? Survivor Mustafa Kemal Kurt elendi mi? İşte detaylar...

MUSTAFA KEMAL KURT İLE SERCAN KAVGASI

Survivor 2024 All Star'da gerilim ve kavgaların sonu gelmiyor. Bu akşam yaşanacak olan Survivor All Star yeni bölümünde Sercan ve Mustafa Kemal Kurt arasında temaslı tartışma çıktı. Ortalık bir anda karıştı Elindeki matarayı Sercan'a fırlatmaya çalışan Mustafa Kemal kendini kaybetti. Survivor’ da Sercan ile kavga eden Mustafa Kemal diskalifiye mi oluyor? 

SURVİVOR MUSTAFA KEMAL KURT DİSKALİFİYE OLACAK MI?

Yaşanan bu gerilimin ardından Survivor Mustafa Kemal Kurt diskalifiye mi olacak, soruları hız kazandı. Daha önce yarışmayı bırakmaya karar veren oyuna çıkmayan Mustafa Kemal, Acun Ilıcalı tarafından uyarılmıştı. Yaşanan bu son gerilimin ardından Acun Ilıcalı'nın vereceği karar yeni bölüm ile netleşecek. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...