Turgay Bozoğlu kimdir? Kaç yaşında, aslen nerelidir? Turgay Bozoğlu hangi partiden?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Turgay Bozoğlu kimdir? Kaç yaşında, aslen nerelidir? Turgay Bozoğlu hangi partiden?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son zamanlarda ismi ile sıklıkla karşılaştığımız Turgay Bozoğlu hakkında detaylar araştırılmaya başlandı. Vatandaşların gündeminde ise Turgay Bozoğlu ile ilgili kimdir ve hangi partiden soruları yer aldı. İşte hayatı ve biyografisi!

Adını sıklıkla duyduğumuz Turgay Bozoğlu'nun hayatı merak ediliyor. Vatandaşların gündeminde yer alan isim ile ilgili detaylar Turgay Bozoğlu kimdir? Kaç yaşında, aslen nerelidir? Turgay Bozoğlu hangi partiden? soruları ile araştırıldı. İşte detaylar...

TURGAY BOZOĞLU KİMDİR?

Bozoğlu, 3 Şubat 1964 yılında Bolu'da dünyaya geldi. Vali Rahmi Bey İlkokulu'nun ardından Şirinyer Lisesi orta kısmını bitirdikten sonra İzmir Atatürk Lisesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Lisans eğitimini ise A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde tamamladı. Amerika'da İşletme Yüksek Lisans yapmıştır ve Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Doktora çalışmalarını devam ettirmiştir.

1987 senesinde Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanları Kurulu'nde görev almıştır. Bozoğlu, Bakanlıkta Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı ve Bakan Danışmanı görevlerinde de bulundu. Vatandaşın Vergisini Koruma Derneği'nde iki senedir görev almaktadır. Yeminli Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi ruhsatlarına sahip olan evli ve iki çocuk sahibidir. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...