Zavadanak Bekir kimdir? Zavadanak dayı muhtar adayı oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Zavadanak Bekir kimdir? Zavadanak dayı muhtar adayı oldu

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Geçtiğimiz yıllarda sosyal medyada yayılan videosu ile herkesi güldüren Zavadanak Bekir hakkında detaylar merak edildi. Peki, Zavadanak Bekir kimdir? Zavadanak videosuyla gündem olan Bekir Varol kaç yaşında, nereli?

Sosyal medyada yer alan videosunun ardından tanınan Zavadanak Bekir hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor. Gündemde yer alan Zavadanak Bekir kimdir? Zavadanak videosuyla gündem olan Bekir Varol kaç yaşında, nereli?

ZAVADANAK BEKİR KİMDİR?

Geçtiğimiz senelerde bir trafik kazasının ardından "zavadanak çarptı" sözü ile sosyal medyada büyük ilgi görmüştü.

Antalya'da 15 Mart 2020 tarihinde olan trafik kazasının ardından kameralara konuşan Bekir Varol isimli vatandaş, kaza sırasında diğer araç sürücüsüne "Koronadan mı kaçıyordun" dedi. Varol, trafik polislerine kazayı anlatırken "Zavadanak çarptı" demesi üzerine sosyal medyada gündem olmuştu.

ZAVADANAK BEKİR MUHTAR ADAYI MI OLDU, NEREDEN?

Zavadanak Bekir, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde annesinin köyü olan Seydiler Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Muhtar adaylığına başvuran Bekir Varol, "Ben anamın köyü olan Seydiler’den muhtarlığa aday olma kararı aldım. Şu an elimdeki sosyal medya gücünü de kullanarak köyümün yol, su, elektrik gibi problemleri zavadanak çözüme kavuşturacağım. Seydiler’in yaşanabilir bir yer değil yaşanmaktan zevk alınan bir yer olması için köylülerimden destek bekliyorum. Sandığa geleceksiniz. Oylarınızı zavadanak kullanacaksınız. Güzel bir yaşama zavadanak merhaba diyeceğiz." dedi.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...