Bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu, kaç TL? 2024 bedelli askerlik zam mı geldi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu, kaç TL? 2024 bedelli askerlik zam mı geldi?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Askerlik görevini yapacak olan vatandaşlar bedelli askerlik ücretini araştırmaya başladı. Arama motorlarında ise Bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu, kaç TL? 2024 bedelli askerlik zam mı geldi? sorularına yanıt aranıyor.

Bedelli askerlik ücreti hakkında detaylar merak ediliyor. 2024 yılında askerliğini bedelli olarak yapacak olan adaylar Bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu, kaç TL? 2024 bedelli askerlik zam mı geldi? sorularına yanıt aramaya başladı. Detaylar...

BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ NE KADAR OLDU, KAÇ TL?

Bedelli askerlik ücreti 2024 yılında 182 bin 609 lira 4 kuruş olduğu açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı Basın Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral ZekiAktürk konu ile ilişkin şu açıklamayı yaptı: "Hazine ve Maliye Bakanlığınca, Mali ve Sosyal Haklar genelgesi yayımlanmış ve buna göre bedelli askerlik tutarı 182 bin 609 lira 4 kuruş olmuştur. 8 Ocak 2024'ten itibaren bedelli askerlik müracaat işlemleri başlamıştır."

Bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu, kaç TL? 2024 bedelli askerlik zam mı geldi?

BEDELLİ ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

MSB tarafından yapılan açıklamayla beraber bedelli askerlik yerlerinin ne zaman belli olacağı hakkında detaylar araştırıldı. Bedelli askerlikten yararlanacak yükümlülerin kimlikleri, celp ve sevk dönemleri ile temel askerlik eğitimini yapacakları birlikleri 2024 yılı Ocak ayında e-Devlet ve askerlik şubelerinden duyurulacak.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...