Bu hafta Yalı Çapkını var mı? 1-7 Ocak Yalı Çapkını yeni bölüm yayınlanacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bu hafta Yalı Çapkını var mı? 1-7 Ocak Yalı Çapkını yeni bölüm yayınlanacak mı?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Star Tv ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin bu hafta ekranlara gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Seyircilerin merak ettikleri arasında ise Bu hafta Yalı Çapkını var mı? 1-7 Ocak Yalı Çapkını yeni bölüm yayınlanacak mı? soruları yer aldı.

 Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Yalı Çapkını dizisinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı izleyicilerin gündeminde yer aldı. Peki, Bu hafta Yalı Çapkını var mı? 1-7 Ocak Yalı Çapkını yeni bölüm yayınlanacak mı?

BU HAFTA YALI ÇAPKINI VAR MI?

Bu hafta yeni yıl nedeniyle çoğu dizi yeni bölümünü ekranlara getirmiyor. Bu nedenle Yalı Çapkını yeni bölüm ile yayınlanmayacak.

YALI ÇAPKINI NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını dizisi Cuma günü saat 20.00'da yayınlanıyor.

Bu hafta Yalı Çapkını var mı? 1-7 Ocak Yalı Çapkını yeni bölüm yayınlanacak mı?

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI KİM?

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay gibi isimler dizide yer alıyor.

DİZİLER BU HAFTA NEDEN YOK?

Dizilerin çoğu yılbaşı sonrasında araya giriyor. Dizilerin bu nedenle bu hafta yeni bölüm yayınlamaması bekleniyor. Üç Kız Kardeş, Sandık Kokusu, Aile, Kızıl Goncalar, Ömer, Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Yargı, Yabani, Şahane Hayatım ve Kuruluş Osman gibi diziler bu hafta yeni bölüm yayınlamıyor.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Seyran'ın televizyon programında anlattıkları büyük bir kaosa sebep olur ve başta Ferit ile Suna olmak üzere herkesi yaralar. Program Korhanlar için büyük bir tahribat oluştururken evin içindeki tartışmalar da büyür. Gülgün, Seyran'ın başına geleceklerden endişelenir ve onu yanına alır. Şehmuz, Kazımları evinde misafir etmeye başlar. Suna, olanların ardından Seyran'la hesaplaşır. Ferit de Gülgün'ün evine gelmek zorunda kalır. Ferit ve Seyran ayrılık konuşması yaparlar.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sema 2 Ocak 2024 22:20

Seyran konuşma Ferit sev Pelin diziden çıksın istemiyoruz kötü itici

Sonraki Haber Yükleniyor...