Gülşen Yüksel 2. Sayfa'dan ayrıldı mı? Gülşen Yüksel kimdir, kaç yaşında?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Uzun zamandır Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sunuculuğunu yaptığı 2. sayfa programı 29 Aralık Cuma günü son kez ekranlara geliyor. İzleyicilerin merak ettikleri arasında ise Gülşen Yüksel 2. Sayfa'dan ayrıldı mı? Gülşen Yüksel kimdir, kaç yaşında? soruları yer aldı.

Tv8 ekranlarında yayınlanan 2. sayfa programı bugün itibarıyla son buluyor. Seyirciler programın neden bittiğini araştırırken Gülşen Yüksel 2. Sayfa'dan ayrıldı mı? Gülşen Yüksel kimdir, kaç yaşında? sorularına da yanıt aradı. İşte detaylar...

GÜLŞEN YÜKSEL 2. SAYFA'DAN AYRILDI MI?

Gülşen Yüksel, Müge Dağıstanlı ile beraber sunduğu 2. sayfa programına veda etti. Programdan ayrılmasını ise şu sözlerle duyurdu:

"2024 hepimize sağlık, mutluluk getirsin. Eksilmeden, çoğaldığınız bir yıl olsun. Yeni başlangıçlarla umut dolu olsun. 2024'e biz de yeni başlangıçlar, yeni projeler, yeni heyecanlarla giriyoruz. 2. Sayfa ekranlara veda ederken; kardeşim Müge 'Aramızda Kalmasın' programı ile sabahlara damga vurmaya devam edecek. Burada beraber olmasak da biz zaten birlikteyiz. Dostluğumuz ölene kadar. Bunu her zaman da söylüyoruz. Bu ekranda kardeşimi sizlere emanet ediyorum. Hoşçakalın...."

GÜLŞEN YÜKSEL KİMDİR?

24 Haziran 1977 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Gülşen Yüksel 2015 yılında ise 2. Sayfa adındaki programın sunuculuğunu yapmaya başlamıştır. 

MÜGE DAĞISTANLI'NIN PROGRAMI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2024 yılında Müge Dağıstanlı Ali Eyüboğlu ile birlikte  'Aramızda Kalmasın' programında yer alacak. Program ile ilgili detaylar ise henüz bilinmiyor.

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...