Hudutsuz Sevda bugün, bu hafta var mı? 3 Ocak Hudutsuz Sevda bu akşam yayınlanacak mı, neden yok?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hudutsuz Sevda bugün, bu hafta var mı? 3 Ocak Hudutsuz Sevda bu akşam yayınlanacak mı, neden yok?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İlk bölümü 21 Eylül 2023 tarihinde yayımlanan Hudutsuz Sevda dizisinin bu akşam ekranlara gelip gelmeyeceği merak konusu olurken izleyiciler Hudutsuz Sevda bugün var mı? 3 Ocak Hudutsuz Sevda bu akşam yayınlanacak mı, neden yok? sorularına yanıt aradı.

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Hudutsuz Sevda'nın bugün ekranlarda yer alıp almayacağı merak edildi. Seyircilerin araştırdıkları arasında yer alan Hudutsuz Sevda bugün var mı? 3 Ocak Hudutsuz Sevda bu akşam yayınlanacak mı, neden yok? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor. 

HUDUTSUZ SEVDA BUGÜN VAR MI?

Yeni yıla girmemizle beraber bazı diziler yeni bölümünü ekranlara getirmiyor. Hudutsuz Sevda dizisinin izleyicileri ise bu akşam dizinin yayınlanıp yayınlanmadığını merak etti. 3 Ocak Fox Tv yayın akışında Hudusuz Sevda yer almıyor. Dizi 11 Ocak'ta hafta kaldığı yerden devam edecek.

Hudutsuz Sevda bugün, bu hafta var mı? 3 Ocak Hudutsuz Sevda bu akşam yayınlanacak mı, neden yok?

HUDUTSUZ SEVDA KONUSU NEDİR?

Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in hayatı Leto’lardan Zeynep’in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişecektir.

HUDUTSZU SEVDA OYUNCULARI!

Hudutsuz Sevda dizisinde Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Burak Sevinç ve Asuman Dabak gibi isimler yer almaktadır. 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...