İstanbulspor başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu kimdir? Ecmel Faik Sarıalioğlu kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İstanbulspor başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu kimdir? Ecmel Faik Sarıalioğlu kaç yaşında, nereli?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbulspor - Trabzonspor maçında İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını hakem kararları nedeniyle sahadan çekti. Sahadan çekmesinin ardından ise gündeme geldi. Peki, İstanbulspor başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu kimdir? Ecmel Faik Sarıalioğlu kaç yaşında, nereli?

Süper Lig'de oynanan İstanbulspor - Trabzonspor maçında eşi benzeri görüşmemiş bir an yaşandı. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını sahadan çekti. Peki, İstanbulspor başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu kimdir? Ecmel Faik Sarıalioğlu kaç yaşında, nereli?

İSTANBULSPOR BAŞKANI ECMEL FAİK SARIALİOĞLU KİMDİR?

Ecmel Faik Sarıalioğlu, 1960 yılında Türkiye'nin Trabzon ilinin Of ilçesinde dünyaya geldi. 1970 yılında İstanbul'a yerleşen isim Bakırköyspor'da bir süre yöneticilik yaptı.

İSTANBULSPOR NEDEN SAHADAN ÇEKİLDİ?

İstanbulspor - Trabzonspor maçında İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını hakem kararları nedeniyle sahadan 74. dakikada çekti.

Süper Lig'de oynanan İstanbulspor - Trabzonspor maçında şoke eden bir olay yaşandı. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, karşılaşmanın 74. dakikasında takımı sahadan çekti. İstanbulspor kaptanı Mehmet Yeşil ise hakemlerin elini sıkarak sahaya çıkmayacaklarını söyledi.

Sahadan çekilme kararının ardından İstanbulsporlu bazı oyuncular soyunma odasına gitti. Başta Simon Deli olmak üzere bazı oyuncular ise sahada kaldı. Simon Deli, Sarıalioğlu ile konuşarak takımı sahada kalması için ikna etmeye çalıştı.

İSTANBULSPOR - TRABZONSPOR MAÇI İPTAL Mİ EDİLDİ?

Başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu kimseyi dinlemedi ve kararının arkasında durdu. Futbolcular da sahaya çıkmayınca maç tatil edildi. 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...